Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Kazemiro rekao Anćelotiju da je odlučio da pređe u Junajted

Transfer u Mančester junajted za obeštećenje od oko 70 miliona eura biće kompletiran u narednim danima

Brazilac Kazemiro (30) donio je odluku da nakon devet godina napusti Real Madrid, objavili su španski i engleski mediji.

Transfer u Mančester junajted za obeštećenje od oko 70 miliona eura biće kompletiran u narednim danima. Standardni zadnji vezni šampiona Primere i kontinenta je odlučio da prihvati jedinstvenu šansu, da u zrelim igračkim godinama sebi obezbijedi fantastičan petogorišnji ugovor, vrijedan čak 18 miliona eura po sezoni.

Dugogodišnji reprezentativac Brazila i čak petostruki osvajač Lige šampiona je u razgovoru sa trenerom ,,kraljevića“ Karlom Anćelotijem u četvrtak poručio Italijanu da osjeća da je vrijeme za promjenu u karijeri i da na najljepši način zatvori više nego uspješno poglavlje karijere i života u Realu.

U Junajtedu Kazemiro će biti potencijalno ključni igrač sredine terena. Gigant Premijer lige, koji je sezonu startovao sa dva poraza, planira da do kraja mjeseca dovede još jednog vezistu.

Cijelih sedam godina defanzivni vezista je nezamjenjiv igrač u Realovom manevru a prošle sezone je odigrao čak 48 mečeva za klub u svim takmičenjima i jednom bio strijelac.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve