Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Kardif podnio dokaze FIFA u sporu sa Nantom oko isplate Sale

Nant je saopštio da je radio u skladu sa pravilima FIFA i ukazao da je svjetska kuća fudbala registrovala transfer 29. januara

Fudbalski klub Kardif predao je Međunarodnoj fudbalskoj federaciji (FIFA) dokaze vezano za spor sa Nantom oko isplate transfera Emilijana Sale.

Foto: Twitter

Nant se obratio FIFA zbog spora sa Kardifom, koji odbija da plati 15 miliona funti za transfer Sale. Argentinac je 19. januara potpisao ugovor sa Kardifom i postao najskuplji igrač tog kluba, ali je dva dana kasnije poginuo u padu aviona.

Od tada se dva kluba spore oko isplate transfera. Francuski klub traži novac, a velški klub tvrdi da transfer nije do kraja završen. FIFA je do 15. aprila dala rok klubovima da predaju dokaze, a Kardif je saopštio da je to obavio u roku.

Kardif tvrdi da je Premijer liga odbila ugovor Emilijana Sale i da je stoga ugovor bio ništavan, odnosno da Argentinac nije prijavljen kao fudbaler Premijer lige.

Nant je saopštio da je radio u skladu sa pravilima FIFA i ukazao da je svjetska kuća fudbala registrovala transfer 29. januara.

Izvorb92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve