Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Karate: Crnogorskom timu 16 medalja u Sarajevu

Crnogorskim karatistima turnir u Sarajevu bio je prvi nastup nakon godinu i Balkanskog prvenstva u Beogradu. Reprezentacija Crne Gore priprema se za šampionat Evrope, koji će od 19. do 23. maja biti održan u Poreču

Crnogorska karate reprezentacija nastup na međunarodnom turniru Ilidža open u Sarajevu završila je sa 16 medalja – osam zlatnih i po četiri srebrne i bronzane.

Zlatne medalje u konkurenciji karatista osvojili su Nenad Dulović (do 67), Nikola Malović (do 84) i Luka Ivanović (preko 84).

U konkurenciji karatistkinja zlatne su bile Ana Drašković (do 50), Jelena Maksimović (do 55), Ksenija Rajović (do 61), Marina Raković do (68) i Milena Jovanović (preko 68).

Srebne medalje osvojile su Anja Jović (do 50), Dragana Konjević (preko 68), Balša Miličković (do 75) i Predrag Smolović (preko 84).

Bronzanim odličjima morali su da se zadovolje Ksenija Miličković (do 61), Milica Jeknić (do 61), Vailisa Bujić (preko 68) i Lazar Kukuličić (do 84 kilograma).

Crnogorskim karatistima turnir u Sarajevu bio je prvi nastup nakon godinu i Balkanskog prvenstva u Beogradu.

Reprezentacija Crne Gore priprema se za šampionat Evrope, koji će od 19. do 23. maja biti održan u Poreču.

Crnogorski karatisti do tada odradiće seniorsko prvenstvo Crne Gore i posljednjeg vikenda marta Balkansko prvenstvo u Kragujevcu. Planirano je učešće i na turnirima Premijer lige.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve