Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Karate: Barani ponovo briljirali na kupu oslobođenja Podgorice

Na tatamiju nove sjajne predstave Barana koji su do trofeja stigli sa osvojenih 59 medalja. Od toga su 22 zlatne, 14 srebrnih i 23 bronzane medalje

Karatisti Bara nastavili su dominaciju na tatamiju. Oni su već treći put uzastopno pobjednici Kupa oslobođenja Podgorice koji se održava po 40. put. Na putu do pobjede Barani su osvojili 59 medalja.

Karate, Foto: Cdm.me

Bila je ovo idealna prilika da se svi ljubitelji novog olimpijskog sporta vrate u prošlost i 1976. godnu kada je sve krenulo u Domu omladine “Budo Tomović i kada su učestvovali Budućnost, Nikšić, Borac iz Čačka i Čukarica. Čelnici Budućnosti iskoristili su ovu priliku da uruče priznanja takmičarima i trenerima za ostvarene rezultate u 2019, ali i da se zahvali prijateljima i sponzorima kluba.

Na tatamiju nove sjajne predstave Barana koji su do trofeja stigli sa osvojenih 59 medalja. Od toga su 22 zlatne, 14 srebrnih i 23 bronzane medalje.

Drugo mjesto u generalnom plasmanu pripalo je karatistima Gorštaka koji su osvojili 17 zlatnih, sedam srebrnih i tri bronzane, dok je treća bila Iskra sa 14 zlatnih, osam srebrnih i 16 bronzanih odličja.

Ulcinj je sa 12 zlatnih, 14 srebrnih i 11 bronzanih bio četvrti, Rei peti sa devet zlatnih, sedam srebrnih i pet bronzanih, a šesti Pozitiv (devet zlatnih, pet srebrnih i dvije bronzane).

Budućnost kao organizator turnira nije bila u konkurenciji za trofej, a nastup je završila sa 19 zlatnih, 17 srebrnih i 22 bronzane medalje.

Na takmičenju koje je održano u obje takmičarske discipline u svim uzrasnim kategorijama (od poletaraca do mlađih seniora) učestvovalo je 725 takmičara iz 54 kluba i deset država.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve