Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Kapiten Budućnosti: Šef je rekao da do pauze moramo uzeti maksimum bodova

Kompletan plavi tabor je ujedinjen oko jednog cilja, titula i povratak publike na stadion

Fudbaleri Budućnosti nakon četiri odigrana kola Prve Telekom fudbalske lige Crne Gore imaju maksimalan učinak.

Foto: FK Partizan

Kapiten “plavih” Stefan Milić kazao je da je takav cilj pred njih stavio trener Branko Brnović.

“Prije početka prvenstva, šef Branko Brnović je rekao da moramo do pauze da uzmemo maksimalan broj bodova”, rekao je Milić.

Bivši selektor Crne Gore na klupi vicešampiona i osvajača Kupa je često samokritičan, jer Budućnost još nije prava…

“Svi mi igrači znamo da igra nije baš na nivou na kakvom se očekuje, ali bitno je da pobjeđujemo, stvaramo dosta šansi, postižemo golove”, govori za Dnevne novine 19-godišnji štoper i dodaje:

“Znači nam što dajemo po dva tri gola po utakmici zbog nas samih, ali i navijača koji prate svaku utakmicu. Siguran sam da možemo bolje, a to ćemo da dokažemo vremenom kada svi igrači budu u top formi”.

Kompletan plavi tabor je ujedinjen oko jednog cilja, titula i povratak publike na stadion.

“Svjesni smo da Budućnost mora da juri titulu ove sezone. Naravno, još je rano da se priča o tome, ali ako nastavimo da napredujemo možemo da je osvojimo. Iskreno, očekujemo da se i publika vrati na stadion, jer je uz podršku navijača sve mnogo lakše”, jasan je talentovani defanzivac.

Selektor “hrabrih sokolova” Faruk Hadžibegić je najavio da će dati šansu igračima iz naše lige, a posebno mladim momcima kako bi osjetili duh A selekcije. A uskoro će i njegov premijerni spisak.

“Razmišljam o tome, bilo bi mi drago da dobijem poziv za A selekciju. To bi bila potvrda mog rada i truda. Kada sam počinjao da se bavim fudbalom, moj san je bio da nosim dres svoje države. Nadam se da ću se naći na spisku. Ali, ako ne bude sada, biće prilike ubuduće da dobijem poziv”, podvukao je Stefan Milić.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve