Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Kapiten Ajaksa bijesan na sudiju: Uništio nas je

Ajaks je vodio 4:1 i djelovalo je da će lako doći do pobjede, ali se situacija drastično promijenila kada je Roki u jednom napadu isključio dvojicu igrača gostujuće ekipe – Veltmana i Blinda, te tom prilikom dosudio i penal u korist Čelsija

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić okrivio je italijasnkog sudiju Đanluku Rokija za remi “kopljanika” na gostovanju Čelsiju.

Foto: Goal.com

Ajaks je vodio 4:1 i djelovalo je da će lako doći do pobjede, ali se situacija drastično promijenila kada je Roki u jednom napadu isključio dvojicu igrača gostujuće ekipe – Veltmana i Blinda, te tom prilikom dosudio i penal u korist Čelsija.

“Moramo da budemo bijesni zbog ovoga. Nije moguće da nam bilo ko na ovakav način uništava naše takmičenje. Sve smo držali pod kontrolom. Prosto ne razumijem da nam u jednom napadu dosudi dva crvena kartona. Ne razumijem”, grmio je Tadić.

Na pitanje novinara da li je takvu situaciju doživeo nekad u karijeri, kapiten Ajaksa je odgovorio:

“Ne, nikada. Moram još da pogledam obje situacije, ali ne mogu da se složim sa dva crvena kartona u jednoj akciji. Poslije toga je utakmica dobila sasvim drugačiji tok. Možemo da budemo ponosni na sebe. Fudbal prosto nije moguće igrati sa devetoricom. Imali smo sve u svojim rukama, bili smo mnogo bolji. Trebalo je da pobijedimo večeras”, zaključio je Tadić.

Ajaks i čelsi uoči petog kola imaju po sedam bodova, koliko ima i trećeplasirana Valensija. Lil je posljednji u grupi sa jednim bodom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve