Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Kapisoda: Pripremićemo sve na najbolji mogući način

Crnogorski savez predstavljali su predsjednik Petar Kapisoda i direktor Emir Bešlija, a sastanak je bio prilika za osvrt na urađeno u dosadašnjem periodu, te definisanje dinamike predstojećih aktivnosti, kako bi sve bilo spremno za početak smotre najboljih selekcija Evrope, od 4. do 20. novembra

Sastanak predstavnika saveza Slovenije, Sjeverne Makedonije i Crne Gore, država koje će u novembru biti domaćini Evropskog prvenstva za rukometašice, održan je u Ljubljani, u prisustvu prvog čovjeka ”evropske kuće rukometa” Mihaela Viderera.
Crnogorski savez predstavljali su predsjednik Petar Kapisoda i direktor Emir Bešlija, a sastanak je bio prilika za osvrt na urađeno u dosadašnjem periodu, te definisanje dinamike predstojećih aktivnosti, kako bi sve bilo spremno za početak smotre najboljih selekcija Evrope, od 4. do 20. novembra.
– Okupili smo se kako bi nastavili saradnju i kontinuiranu komunikaciju koju imamo kao domaćini predstojećeg takmičenja koje predstavlja izuzetno priznanje, ali i obavezu za sve nas.
Vjerujem da će Crna Gora, iako mala država, kao i prilikom organizacije prethodnih međunarodnih takmičenja u našoj državi, pokazati da je kredibilan partner i dobar organizator, koji zaslužuje povjerenje kako Evropske rukometne federacije, tako i federacija sa kojima smo domaćini.
S nestrpljenjem očekujemo novembar, a do tada ćemo uraditi sve da zajedno sa EHF-om, federacijama Slovenije i Sjeverne Makedonije, pripremimo sve na najbolji način, kako bi i ovaj izazov realizovali sa najvećom ocjenom, istakao je Kapisoda, uz zahvalnost na gostoprimstvu predstavnicima slovenačkog saveza.
Podgorica će biti domaćin jedne od četiri grupe preliminarne runde.
Predstojeće Evropsko prvenstvo biće posljednje na kojem će nastupiti 16 reprezentacija, jer će od 2024. na smotri najboljih na Starom kontinentu učestvovati 24 selekcije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve