Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Kapelo o slučaju Ikardija: Mijatović i Šuker su takođe izbjegavali Raula (VIDEO)

Kapelo, koji je bio trener Reala u dva navrata, pričao je kako je i sam, kao trener kraljevskog kluba, imao iskustva kada igrači nisu željeli da dodaju loptu kolegi iz tima.

Bivši trener Reala Fabio Kapelo pričao je za “Skaj Sport” o slučaju napadača Intera, Maura Ikardija.

Foto: Beta

Argentinac u posljednje vrijeme ima veliki problem jer se čini da kolege iz tima ne žele da mu dodaju loptu, čak i kada se nalazi u izglednoj poziciji.

Kapelo, koji je bio trener Reala u dva navrata, prvi put u sezoni 1996/97. pričao je kako je i sam, kao trener kraljevskog kluba, imao iskustva kada igrači nisu željeli da dodaju loptu kolegi iz tima.

Kapelo je otkrio da se konkretno radilo o Davoru Šukeru i Predragu Mijatoviću, koji nisu htjeli da dodaju loptu golgeteru Raulu Gonzalesu.

“Vidim da neki igrači Intera ne dodavaju loptu Ikardiju, i on je počeo da uzvraća istom mjerom. Trener bi tako nešto morao da primjeti. Kada sam ja bio trener Reala, imao sam sličnu situaciju. Šuker i Mijatović nisu htjeli da dodaju loptu Raulu. Primjetio sam to i pozvao ih obojicu u kancelariju. Rekao sam im šta sam primjetio i oni su rekli da je to bila slučajnost”, kazao je Kapelo.

“Ista stvar se ponovila i u narednoj utakmici i posle toga sam odlučio da ih upozorim. Rekao sam im, ‘ako se tako nešto ponovi još jednom, vas dvojicu ću preseliti na klupu’. Nikad se posle toga nešto slično nije ponovilo”, poručio je Italijan.

IzvorEspreso

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve