Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Kao jaje jajetu: Konte i Sari bez rješenja za Martineza i Pjanića

Kako sada stvari stoje, Barselona i Inter neće naći dogovor za Martineza do sedmog jula. Inter traži da Katalonci isplate klauzulu, što se neće dogoditi. Juventus je u sličnoj situaciji sa Pjanićem, naime, on je odbio Čelsi kao i PSŽ, želi samo u Kataloniju, ali Artur odbija da se preseli u Italiju

Ni Konte, ni Sari ne mogu da reše rebus igrača koji su već glavom u drugom klubu… Izgleda da od transfera Lautara Martineza nema ništa.

Lautaro, Foto: Sempreinter.com

Naime, kako sada stvari stoje, Barselona i Inter neće naći dogovor do sedmog jula. Inter traži da Katalonci isplate klauzulu, što se neće dogoditi.

Oni su odbili 70 miliona eura i Žuniora Firpa, a navodno je Konte obavio razgovor sa Lautarom Martinezom i rekao mu da mu mjesto u timu nije garantovano i da mora da se usredsredi na tim.

Jasno je da je “Bik” mislima u Barseloni, ali neće puno moći da učini, jer je suma prevelika, a Barsa u finansijskim problemima.

Juventus je u sličnoj situaciji sa Pjanićem, naime, on je odbio Čelsi kao i PSŽ, želi samo u Kataloniju, ali Artur odbija da se preseli u Italiju.

Juventus mu je ponudio pet miliona eura po sezoni, dva više nego što ima na “Kamp Nou”, ali Brazilcu ne pada na pamet da ode. On smatra navodno da bi to bio korak nazad u karijeri.

Bilo kako bilo i Juventus i Inter imaju isti problem, igrače koji su glavom negde drugdje, interne probleme vezane za nemogućnost da naprave značajne stvari i odblokiraju prelazni rok, a veliki dobitnik iz svega može da bude Lacio.Oni su nekako najposvjećeniji tituli, iako Imobile i SMS imaju ponude, ili se nadaju ponudama i velikom novcu, razmišljaju jedino o “Skudetu” i to je možda najveća prednost Rimljana…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve