Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Kalezić: Uradićemo sve da izađemo iz zone baraža

Očuvanje prvoligaškog statusa bez baraža, a kroz Kup šansa za Evropu sa tim ambicijama četa Nenada Vukčevića u utorak na Zlatici (12.30 h) otvara drugi dio prvenstva

Pripreme su završene, nastavlja se borba za bodove. Petrovac na proljećnoj premijeri gostuje Komu, jednom od konkurenata za opstanak.

Petrovac, Foto: CG-fudbal.com

Očuvanje prvoligaškog statusa bez baraža, a kroz Kup šansa za Evropu sa tim ambicijama četa Nenada Vukčevića u utorak na Zlatici (12.30 h) otvara drugi dio prvenstva.

“Imam utisak da pauza nikada nije brže prošla. Dobro smo radili tokom priprema i vjerujem da u korektnoj formi dočekujemo drugu polusezonu u kojoj imamo visoke ciljeve. Prijateljske utakmice su nagovijestile da smo na pravom putu, ali takmičarski mečevi će pokazati koliko stvarno možemo. Vjerujem u uspjeh”, rekao je Miloš Kalezić, koji nastavlja:

“Ostali smo bez nekoliko igrača, ali došli su novi koji su se uklopili u tim. Imamo kvalitet. Uradićemo sve da izađemo iz zone baraža, a mnogo očukujemo i od Kupa. To je takmičenje koje donosi iznenađenje, a ovo je liga u kojoj svako sa svakim može da igra. Uz malo sreće, možemo do finala, a onda je sve moguće. Ipak, ima vremena do tih duela. Sada smo fokusirani na prvenstvo. Najbolje bi bilo da bodovni saldo popravimo u prvom kolu protiv Koma u gostima ističe vezista primorskog prvoligaša.”

U zimskom prelaznom roku sve ekipe su se pojačale. Aktivan je bio i posljednjeplasirani Grbalj koji je time pokazao da nije odustao od elitnog ranga.

“Imamo pet bodova više od Grblja, što i jeste i nije značajna prednost. Mi, naravno, gledamo ispred sebe. Plan nam je da stignemo klubove koji su bolje plasirani. Imamo tim koji može da odgovori obavezama na oba fronta”, poručio je korpulentni Danilovgrađanin.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve