Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Kalezić stigao, Boljević napustio Budućnost

Promjene u igračkom kadru lidera CFL

Vasko Kalezić nosiće dres Budućnosti u proljećnom dijelu sezone – tako glasi dogovor kluba i igrača postignut juče popodne.

Foto: Printscreen

Lider Telekom 1.CFL tako će dobiti dodatno pojačanje u napadu, pošto 25-godišnji Podgoričanin može da pokrije nekoliko pozicija u ofanzivi.

Kalezić je dobro poznato ime na domaćem fudbalskom nebu, pošto je kroz karijeru nosio dresove OFK Titograda i Zete (gdje se posebno istakao), dok pod Goricu stiže iz mostarskog Veleža. Igrao je i za norveške timove Honefes i Berum, moldavsku Dačiju i kiparski Anagenis.

Ovaj transfer bio je blizu realizacije i prošle zime, ali se Kalezić povrijedio, pa je sve otkazano ispostaviće se samo na 12 mjeseci.

Istovremeno, Budućnost je ostala bez još jedne opcije na poziciji lijevog beka. Nakon što je mladi reprezentativac Bojan Roganović prešao u OFK Titograd, član ekipe Mladena Milinkovića više nije ni Dejan Boljević, koji se sa upravom nije dogovorio oko nastavka saradnje.

Na njegovoj poziciji Milinković kao opciju sada ima omladinca Petra Vukovića, a može da je pokrije i Dušan Stoiljković, Ipak, očekuje se da će Budućnost brzo reagovati i dovesti još jednog lijevog beka.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve