Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Kalezić slobodan na tržištu: Želim da igram u timu koji se bori za trofeje

Dvadesetsedmogodišnji vezista, igrač razornog šuta, rastao se sa ''romantičarima'' poslije 17 odigranih utakmica, u kojima se jednom upisao u strijelce, i sada je slobodan u izboru nove sredine

Epizoda Miloša Kalezića u dresu Titograda, koji ga je ljetos doveo kao veliko pojačanje, trajala je samo polusezonu.

Dvadesetsedmogodišnji vezista, igrač razornog šuta, rastao se sa ”romantičarima” poslije 17 odigranih utakmica, u kojima se jednom upisao u strijelce, i sada je slobodan u izboru nove sredine.

– Polusezona u Titogradu je prošla sa dosta oscilacija kako u cijelom timu, tako i u mojoj igri. Bilo je i nekoliko odličnih utakmica, ali znam da je moglo mnogo bolje s obzirom na moj kvalitet i sezone koje su iza mene. Ostaje žal što nijesmo odigrali bolju polusezonu i ispunili očekivanja koja smo imali uoči starta prvenstva, kazao je Kalezić.

Osim rezultatskih, Titograd odavno prate i finansijski problemi. To je uslovilo da nekoliko igrača ove zime ”uzme papire” iz klupskih prostorija u podgoričkom naselju Stari aerodrom, među njima i nekadašnji kapiten Iskre i Petrovca, koji je ponikao u Budućnosti, a nastupao i za Mogren, Grbalj, slovački Šamorin i Slobodu iz Tuzle.

– Rastali smo se prije nekoliko dana po korektnim uslovima. Predsjednik kluba iznio je svoje viđenje polusezone i planove za nastavak prvenstva. Jednostavno, putevi nam se ne poklapaju, raskinuli smo ugovor, a Titogradu svakako želim sve najbolje i da ostvari cilj, dodao je Kalezić.

Pouzdani igrač sredine terena, koji može da igra i povučenije i iza napadača, nada se da će se uskoro naći odgovarajući angažman.

– Čekam ponudu koja bi značila odlazak u sredinu u kojoj ću moći da napredujem i pokažem sav potencijal, a time i doprinesem ekipnom učinku. Volio bih da to bude neki klub iz gornjeg dijela tabele, želim da igram u timu koji se bori za trofeje. Za sada nema ništa konkretno, ali nadam se da će prava ponuda doći do kraja mjeseca, poručio je Kalezić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve