Subota, 28 Januara, 2023
Rubrika:

Kadetkinje u Izraelu, da daju maksimum i napreduju

Plasman u elitnu rundu izboriće prvoplasirana ekipa, kao i najbolja drugoplasirana iz neke od šest grupa

Selektor ženske kadetske reprezentacije Crne Gore Mirko Marić objavio je spisak igračica koje konkurišu za nastup na turniru preliminarne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Marić se odlučio za 20 igračica – golmani: Jovana Žugić (Ekonomist), Anja Jovanović (Mladost 2015); odbrana: Slavica Krstevska, Vlada Milović (Budućnost), Dunja Bojanić, Vladana Boričić, Lana Đurović (Mladost 2015), Anastasija Zarubica, Tijana Janković (Ekonomist), Sofija Beatović (Obilić); vezni red: Jelena Nikčević (Ekonomist), Tatjana Osmajić (Breznica), Katarina Čađenović (Budućnost), Larisa Đurković, Mia Vukčević (Mladost 2015); napad: Lejla Bambur (Breznica), Maša Tomašević (Budućnost), Amra Mehović (Cveteks), Tamara Milović (Ekonomist), Nađa Doknić (Ekonomist).

Naša selekcija igraće u grupi B5, sa domaćinom turnira Izraelom i Velsom. U prvom kolu, 27. oktobra, Crna Gora se sastaje sa Izraelom, tri dana kasnije na programu je duel sa Velsom.

Plasman u elitnu rundu izboriće prvoplasirana ekipa, kao i najbolja drugoplasirana iz neke od šest grupa.

“Za nas je u ovom trenutku najvažnije da pružimo svoj maksimum, pa ćemo vidjeti za koliko će to biti dovoljno. Nadam se da ćemo nadograditi igru iz prijateljskih utakmica sa Kosovom, u kojima smo, uprkos porazima, prikazali dosta dobrih stvari. U tim mečevima vidjelo se da imamo prostora i mogućnosti za napedak,” kazao je selektor Marić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve