Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Kadeti ubjedljivi na startu Svjetskog prvenstva

Već u prvoj četvrtini izabranici Miodraga Mirovića imali su ogromnu prednost od 8:0 koju su do kraja samo uvećali, a ovaj meč poslužio im je kao odlična priprema za utakmicu sa Australijom, sjutra od 09:15h u meču koji će odlučiti pobjednika grupe

Kadetska U16 vaterpolo reprezentacija Crne Gore na startu grupe A Svjetskog prvenstva u grčkom Volosu savladala je selekciju Letonije 23:2.

Već u prvoj četvrtini izabranici Miodraga Mirovića imali su ogromnu prednost od 8:0 koju su do kraja samo uvećali, a ovaj meč poslužio im je kao odlična priprema za utakmicu sa Australijom, sjutra od 09:15h u meču koji će odlučiti pobjednika grupe.

Ukoliko osvojimo prvo mjesto igrali bi sa drugoplasiranom selekcijom iz grupe D u kojoj su Grčka, Japan, Gruzija i Švajcarska. Eventualni protivnici u četvrtfinalu bile bi selekcije Španije ili Hrvatske.

U pobjedi nad Letonijom istakao se Strahinja Gojković sa šest golova, po četiri Andrija Roganović i Srđan Janović, tri Ognjen Moračanin, a po jedan Miloš Milini, Relja Vukanić, Draško Samardžić, Pavo Vičević, Danilo Stupar i Tadija Matijašević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve