Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Kadeti poraženi od Turske

Utakmica je riješena u sedmom minutu, kada je Semih Kilićsoj glavom pogodio sa 7-8 metara poslije kornera

Kadetska reprezentacija Crne Gore poražena je od Turske rezultatom 1:0 u drugom kolu grupe 1 turnira preliminarne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Utakmica je riješena u sedmom minutu, kada je Semih Kilićsoj glavom pogodio sa 7-8 metara poslije kornera.

Naša selekcija je poslije toga pokušavala da dođe do izjednačenja, a najbliža je bila u 86. minutu, kada je Petar Barac sa petnaestak metara promašio prazan gol.

Ovo je drugi poraz ekipe Radovana Kavaje na turniru.

– Sa našim kapacitetima teško je u razmaku od tri dana odigrati dobro dvije utakmice protiv veoma kvalitetnih protivnika. Bili smo ravnopravni u većem dijelu utakmice, ali smo rano primili gol i gotovo sve vrijeme pokušavali da smanjimo taj zaostatak. Imali smo svoje prilike, međutim, nijesmo uspjeli da budemo ravnopravni i kada je rezultat u pitanju. Gol smo primili iz prekida, zatim imali prinudnu izmjenu i to je promijenilo tok utakmice. Ne mogu ništa da zamjerim svojim igračima, dali su ono što su mogli u ovom momentu. Mislim da smo više zaslužili iz ove utakmice, pogotovo zbog nekih dobrih šansi. Takođe, mislim da je sudija mogao da svira bar jedan jedanaesterac u dvije situacije, kazao je selektor Kavaja, a prenosi sajt Fudbalskog saveza.

Posljednji meč na turniru ,,sokoli“ će igrati 12. oktobra, protiv Malte. Ta utakmica počeće u 16 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve