Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Kadeti poraženi i od Izraela

Ekipa koju je predvodio koordinator za mlađe selekcije Draško Mrvaljević u posljednjem meču je poražena od Izraela 31:22 (19:7), a prethodno je izgubila od Mađarske (34:32) i Austrije (35:27)

Kadetska reprezentacija sa tri poraza je završila učešća na turniru u Balatonu koji je bio odlična provjera za generaciju igrača rođenih 2004. i 2005. godine uoči Evropskog prvenstva koje se u avgustu održava u Podgorici.

Ekipa koju je predvodio koordinator za mlađe selekcije Draško Mrvaljević u posljednjem meču je poražena od Izraela 31:22 (19:7), a prethodno je izgubila od Mađarske (34:32) i Austrije (35:27).

Reprezentacija je na ovom turniru bila oslabljena neigranjem nekoliko važnih igrača u rotaciji, a i tokom turnira je bilo problema zbog povreda.

Radoš Premović je bio najefikasniji u duelu protiv Izraela sa sedam golova, dok su Edin Beharević i Andrej Dobrković postigli po tri.

Dva puta u strijelce su se upisali Milan Nišavić, Viktor Suknović i Filip Gazdić, dok su po jednom mrežu protivnika zatresli Filip Mašović, Danilo Radončić i Đorđe Šljukić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve