Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Kadeti nastavljaju kvalifikacije: Pružiti što jači otpor

Naša reprezentacija na startu turnira poražena je minimalnim rezultatom od Izreala (1:0). Uprkos krajnjem rezultatu, ekipa Slobodana Draškovića prikazala je dobru partiju, stvorivši nekoliko dobrih šansi za gol

Kadetska reprezentacija Crne Gore večeras (20.30 h) protiv Republike Irske igra drugi meč na turniru preliminarne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Kadeti, Foto: Fscg,me

Naša reprezentacija na startu turnira poražena je minimalnim rezultatom od Izreala (1:0). Uprkos krajnjem rezultatu, ekipa Slobodana Draškovića prikazala je dobru partiju, stvorivši nekoliko dobrih šansi za gol.

Međutim, sreća ovog puta nije bila saveznik “sokolova”. Sa druge strane, domaćin turnira, Republika Irska deklasirala je Andoru 6:0.

“Šteta zbog rezultata u prvoj utakmici. Nijesmo zaslužili da budemo poraženi. Nijesmo imali sreće, Izrael je iz jedinog pravog šuta na gol zatresao našu mrežu. Rano smo primili gol, ali smo ipak uspjeli da u prvom poluvremenu stvorimo nekoliko dobrih šansi. Zao mi je momaka, jer su dali sve od sebe. Sada nas očekuje još jedan težak meč. Irska je veoma kvalitetna ekipa, mada smo mi u prvom meču pokazali da možemo da se nosimo sa takvim reprezentacijama”, kazao je selektor Slobodan Drašković.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve