Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Kadeti goropadni protiv Kiprana

Čak šest igrača upisalo se u listu strijelaca. Mrežu Kipra pogađali su Andrija Skrobanović, Pavle Pićurić, Zarija Kumburović, Marko Perović, Vasilije Adžić i Din Kolenović

Kadetska fudbalska reprezentacija Crne Gore upisala je pobjedu na startu UEFA Razvojnog turnira na Kipru.

Umjesto Ruande, prvobitno planiranog protivnika, ,,sokoli“ su se sastali sa selekcijom Kipra čiji igrači su mlađi (2007. godište) i bez problema upisali trijumf – 6:0.

Čak šest igrača upisalo se u listu strijelaca. Mrežu Kipra pogađali su Andrija Skrobanović, Pavle Pićurić, Zarija Kumburović, Marko Perović, Vasilije Adžić i Din Kolenović.

– Danas su šansu dobili igrači koji su u prethodnom periodu imali manju minutažu i neki koje smo probali, koji su prvi put sa nama. Loše smo ušli u utakmicu i dozvolili protivniku da iz jedanaesterca ima šansu da povede. Ipak, poslije dobre odbrane Ivana Božinovića brzo smo napravili reakciju i stvorili nekoliko šansi od kojih smo iskoristili dvije i otišli na poluvrijeme sa 2:0. U drugom dijelu smo igrali kao na prethodnim turnirima i onako kako želimo, što je rezultiralo ubjedljivom pobjedom, rekao je selektor Goran Perišić.

U drugom kolu turnira, 13. maja od 10 časova, Crna Gora će igrati sa odgovarajućom selekcijom Kipra.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve