Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Kadeti dva puta dobili Hrvatsku, selektor Ostojić zadovoljan

Crnogorski košarkaši do 16 godina koji će ove godine pokušati da se vrate u A diviziju slavili su u prvom meču 73:69, da bi u drugom bili bolji od domaćina 58:52

Naša kadetska selekcija ostvarila je dvije pobjede u prijateljskim duelima sa Hrvatskom.

Foto: KSCG.me

Crnogorski košarkaši do 16 godina koji će ove godine pokušati da se vrate u A diviziju slavili su u prvom meču 73:69, da bi u drugom bili bolji od domaćina 58:52.

“Izuzetno sam zadovoljan pošto je ovo početna faza priprema i nova generacija. Nije lako dobiti dva puta Hrvatsku, pošto imaju kvalitetan i talentovan sastav, a uz to su igrali na domaćem terenu. U obje smo utakmice koristili 14 igrača, svi su dobili neku minutažu i uspjeli smo da oba meča dobijemo, što je signal da bi trebalo sve da bude u redu jer smo igrali bez Žugića i Grbovića. Momci su pokazali karakter, iako ima tu još dosta grešaka i u odbrani i u napadu što je logično za ovaj dio priprema. Sada slijede treninzi, a onda i nove provjere”, poručio je selektor Mladen Ostojić.

Naši reprezentativci vraćaju se u Podgoricu, a 25. i 26. jula čekaju ih dueli protiv Bosne i Hercegovine.

Crnogorci će igrati u grupi C Evropskog prvenstva B divizije. Rivali su Danska, Švajcarska, Island, Ukrajina i Bjelorusija.

Izvorkscg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve