Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Kadeti Budućnosti za desetku

Generaciju koju predvodi stručni štab u sastavu Miloš Vukčević, Ivan Delić, Milivoje Grbović i Ljubomir Belojević je u vođstvo doveo Vasilije Adžić u 31. minutu, Andrej Camaj je osam minuta kasnije povisio na 2:0, da bi Nenad Krivokapić postigao gol za 3:0 pred kraj prvog dijela u 44. minutu

Kadetska selekcija FK Budućnost je, u vanrednom 8. kolu Kadetske lige Crne Gore, juče odigrala za „desetku“ u Igalu na stadionu Solila – oni su savladali domaće Igalo rezultatom 10:0.

Generaciju koju predvodi stručni štab u sastavu Miloš Vukčević, Ivan Delić, Milivoje Grbović i Ljubomir Belojević je u vođstvo doveo Vasilije Adžić u 31. minutu, Andrej Camaj je osam minuta kasnije povisio na 2:0, da bi Nenad Krivokapić postigao gol za 3:0 pred kraj prvog dijela u 44. minutu.

Drugi dio je donio još sedam egzekucija, a u strijelce su se upisali Marko Perović (50’), opet Vasilije Adžić (54’), Marko Vukčević (dva gola – 69’, 77’), ponovo Andrej Camaj (74’), njegov prezimenjak Romario Camaj (80’) i Ivo Škuletić (86’).

Plavi su utakmicu počeli u sastavu Stefan Nenezić, Romario Camaj, Nenad Krivokapić, Aleksa Mugoša, Andrej Camaj, Zarija Kumburović, Marko Vukčević, Stefan Đukanović, Marko Perović, Lazar Maraš i Vasilije Adžić, a u drugom poluvremenu šansu su dobili svi igrači koji su bili na klupi: Filip Vujadinović, Petar Vukčević, Filip Pavićević, Dardan Ljuljđuraj, Matija Bojović, Bodin Tomašević, Jovan Mićković i Ivko Škuletić.

Nakon osam odigranih kola imaju 14 osvojenih bodova, a naredni meč 9. kola igraju 16. oktobra protiv Polet Starsa na kampu kluba na Starom aerodromu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve