Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Juventus i Atletiko spremaju trejd

Fudbalski klub Juventus pregovara sa Atletiko Madridom u vezi sa napadačem Alvarom Moratom i mogućnosti razmjene u kojoj bi Mojze Ken prešao u španski klub

Fudbalski klub Juventus pregovara sa Atletiko Madridom u vezi sa napadačem Alvarom Moratom i mogućnosti razmjene u kojoj bi Mojze Ken prešao u španski klub.

Morata je bio jedan od najboljih igrača Juventusa ove sezone, postigao je devet golova i imao je sedam asistencija u 35 utakmica u Seriji A i trener Masimilijano Alegri ne želi da ga izgubi.

Morata je u septembru 2020. godine iz Atletika prešao na dvogodišnju pozajmicu u Juventus i sada bi trebalo da se vrati u Španiju.

U sklopu pozajmice postoji mogućnost kupovine Morate za 35 miliona eura, što u Juventusu smatraju previskom cijenom, prenijeli su danas italijanski mediji.

Juventus i Atletiko zbog toga razmatraju ideju da italijanski klub pošalje Kena u Madrid, u zamjenu za Moratu, po sličnom sistemu kao u NBA ligi.

Trener Atletika Dijego Simeone još nije odobrio taj potez, pa sve ostaje samo na ideji, ali bi posao mogao da bude završen tokom ljeta, prenio je Fudbalitalija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve