Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Junajted i Arsenal bez pobjednika na Old Trafordu

Prvi dio utakmice je donio blijedo izdanje Junajteda, ali i Arsenala pa se na prvi udarac na gol čekalo sve do 27. minuta

Fudbaleri Mančester junajteda i Arsenala odigrali su 1:1 na Old Trafordu u posljednjem meču sedmog kola engleskog šampionata.

Foto: Skysport.com

Crveni đavoli su nakon poraza u prošlom kolu na gostovanju kod Vest Hema željeli da dođu do pobjede kojom bi se približili gornjem dijelu tabele.

Ipak, prvi dio utakmice je donio blijedo izdanje Junajteda, ali i Arsenala pa se na prvi udarac na gol čekalo sve do 27. minuta.

Drugi dio prvog poluvremena je donio nešto malo bolju igru, a u 44. minuti Arsenal je mogao stići do vodstva i to u dva navrata tokom jedne akcije, ali je De Hea u oba slučaja sjajno reagovao.

Minut kasnije bilo je već 1:0 za Junajted kada je Skot Mektomini sjajno opalio sa vrha šesnaesterca i postigao sjajan gol.

Početak drugog poluvremena je donio nešto bolju igru Arsenala koji je u 58. minutu stigao i do izjednačenja kada je Obamejang postigao gol za 1:1.

Nakon toga je Junajted bio puno bolji tim na terenu i konstantno je napadao i stvarao prilike za gol.

Odličnu priliku je u 91. minuti imao Markus Rašford kada je šutirao iz slobodnog udarca, ali je golman Arsenala odbranio njegov šut pa je ostalo 1:1.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve