Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Junajted će kazniti Ronalda sa milion funti

Ronaldo će po saznanjima engleskih medija biti sankcionisan sa najmanje milion funti, a postoji mogućnost da novčana kazna bude još žešća

Mančester junajted će žestoko kazniti Kristijana Ronalda zbog izjava u video intervjuu koji je dao novinaru Pirsu Morganu.

Ronaldo će po saznanjima engleskih medija biti sankcionisan sa najmanje milion funti, a postoji mogućnost da novčana kazna bude još žešća.

Milion funti je navodno ekvivalent Ronaldovoj dvosedmičnoj plati.

Portugalac je iznio niz oštrih riječi. Kaže da ga je Mančester izdao, da je sutuacija nepodnošljiva, da je pukao odnos sa trenerom Ten Hagom koji ga ne poštuje i da samim tim on ne poštuje njega.

Dodaje, takođe, da nije samo Ten Hag, već i tri osobe iz uprave koji ga ne žele u klubu, i to ne samo ove sezone, već i prošle.

Istakao je osvajač pet Zlatnih lopti i da Mančester više nije veliki klub, da su samo nazadovali od odlaska legendarnog Aleksa Fergusona.

Kompletan intervju će se emitovati večeras u terminu “Monday Night”.

Ronaldo sinoć nije igrao za Junajted protiv Fulama, a uskoro će predvotiti nacionalni tim na Svjetskom šampionatu. Portugalci su u druptvu Urugvaja, Gane i Južne Koreje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve