Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Jovićev otac: Luka je povrijeđen igrao za reprezentaciju, nije pošteno da ga stavljaju na stub srama

Mnogo me to boli kao roditelja. On je patriota, lijepo smo ga vaspitali i smatram da nijesmo kao porodica učinili ništa što je za osudu“

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković odlučio je da ne pozove Luku Jovića za prijateljski meč sa Paragvajem i susret sa Litvanijom u kvalifikacijama za EP.

Foto: B92.net

As je lansirao informaciju da je selektor Srbije kaznio sjajnog napadača zbog odluke da samovoljno napusti kamp reprezentacije posle utakmice sa Portugalijom. Jović se opravdao povredom, ali je četiri dana kasnije igrao za Real Madrid.

Najskuplji srpski fudbaler se za sada nije oglašavao, ali viđenje cIJele situacije je iznIo njegov otac Milan u razgovoru za Alo.

„Dobe stvari se brzo zaboravljaju. Luka je ljetos, čim je potpisao za Real Madrid, povrijeđen igrao za mladu reprezentaciju Srbije na Prvenstvu Evrope. Govorio sam mu da ne rizikuje, da se nešto ne bi iskomplikovalo. On nije htio da čuje. Nije htio da ostavi drugare na cjedilu. Siguran sam da niko drugi to ne bi uradio da je bio u njegovoj koži. Nije pošteno prema Luki da ga odmah stvaljaju na stub srama, ali svako ima pravo da kaže šta misli“, poručio je otac mladog igrača Reala Milan Jović.

On je dodao da je njegov sin nebrojano puta demonstrirao patriotizam.

„Ne želim puno da uznemiravam dijete i javnost. Reprezentacija je san, Luka tako razmišlja. On je veliki Srbin, voli da igra za nacionalni tim. Smeta mi što je ova situacija u žiži, zato što se pominje u negativnom kontekstu. Mnogo me to boli kao roditelja. On je patriota, lijepo smo ga vaspitali i smatram da nijesmo kao porodica učinili ništa što je za osudu“.

Otac srpskog napadača kaže da potencijhalni nesporazum Jović treba da riješi sa Tumabkovićem u četiri oka.

„Ako je Luka pogriješio, njih dvojica treba da pričaju. Istina, nije izabrao pravo vrijeme da ode, u trenutku kada se reprezentacija bori za plasman na Prvenstvo Evrope. Realno, on je petnaesti igrač u reprezentaciji koji je bio povrijeđen, pa je igrao sljedeću utakmicu u klubu“, dodao je Jović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve