Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Jovetić: Virus došao u najgorem trenutku za mene, Srbiji želim plasman na Euro

Jovetić svoje vrijeme u izolaciji provodi s suprugom i sinom Miodragom, trenira u kućnim uslovima, gleda filmove i serije

Stevan Jovetić u Kneževini čeka kraj borbe protiv virusa korona, koji je zaustavio sva sportska, samim tim i fudbalska takmičenja.

Jovetić, Foto: Twitter/@Stevanj35

Naš sjajni reprezentativac dao je intervju za portal Mondo.rs, u kome se dotakao brojnih tema, između ostalog i perioda dok je na kormilu “hrabrih sokola” bio Ljubiša Tumbaković.

“Imali smo korektan odnos za vrijeme njegovog boravka na klupi Crne Gore i baš zbog toga mislim da je postojao ljepši način da se sve završi”, kazao je napadač Monaka i dodao:

“Reprezentaciji Srbije želim da se plasira na Evropsko prvenstvo jer imam mnogo prijatelja i bivših saigrača među njima”.

Ima naznaka da će se francuski šampionat privesti kraju.

“Sve je još uvijek u magli, ali je sasvim izvjesno da ćemo igrati utakmice na svaka tri dana, kako bi se nadoknadio ovaj zaostatak. A treba uračunati i 3-4 nedjelje priprema uoči nastavka prvenstva. Za mene je sve ovo došlo u najgorem mogućem trenutku, jer sam osam mjeseci nakon povrede taman ušao u formu i počeo da dajem golove”, istakao je Jovetić.

Vrijeme u izolaciji provodi s suprugom i sinom Miodragom, trenira u kućnim uslovima, gleda filmove i serije, ali i…

“Trenutno se podsjećam svojih golova i pravim retrospektivu po klubovima za koje sam nastupao. Uskoro će se oni najljepši pojaviti na mojim društvenim mrežama, ali vama mogu da otkrijem koji su u najužoj konkurenciji. Iz Partizana svakako onaj u Derbiju za 1:1. U Fiorentini je bilo mnogo lijepih golova, ali je meni najdraži onaj protiv Sportinga kada smo poslije 10 godina ušli u Ligu šampiona. U dresu Sitija, dva gola protiv Liverpula i oni koje sam dao Čelziju i Totenhemu. U Interu, gol protiv Atalante u 95. minutu, ona ‘bocka’ protiv Udinezea i gol protiv Napolija. Sa Seviljom tri komada Real Madridu, nezaboravno. U Monaku nekoliko ‘bocki’, ali i gol glavom protiv Liona. I sa reprezentacijom, mnogo sjajnih golova. Recimo, one makazice protiv Jermenije”, otkriva naš reprezentativac.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve