Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Jovetić najavljuje veliku borbu u Norveškoj, novi peh Nikole Vukčevića

Najbolji igrač ''sokola'' je propustio meč sa Gibraltarom, ali je spreman za utakmicu odluke u kvalifikacijama za Mundijal

Crna Gora će u ponedjeljak u Oslu napasti Norvešku sa Stevanom Jovetićem od prvog minuta.

Najbolji igrač ”sokola” je propustio meč sa Gibraltarom, ali je spreman za utakmicu odluke u kvalifikacijama za Mundijal.

– Protiv Gibraltara smo dobro ušli u utakmicu, otvorili je na vrijeme, što je bilo mnogo bitno. Nakon toga imali smo još dosta šansi i slavili sa 3:0. Sve to je lijepo i za samopouzdanje i da se spremamo za Norvešku, rekao je Jovetić i dodao:

– Bio sam na klupi, trebalo je da igram, ali bilo je sve kako treba što se rezultata tiče i nije bilo potrebe da ulazim.

Holandija je lider sa 16 bodova, Norveška ima 14, Turska 12, Crna Gora 11…

– Iskreno nismo baš u sjajnoj poziciji, ali hvala bogu dobili smo Gibraltar i sada je bolja situacija. U igri smo, ali ima još dosta do kraja – idemo utakmicu po utakmicu. Vidjećemo. Spremamo se i borićemo se, ističe Jovetić.

Norveška je direktan rival, nastupiće bez Halanda i Sorlota.

– Igramo protiv ozbiljne reprezentacije, neće biti lako, ali uvijek vjerujem u sebe i momke. Mislim da možemo da igramo sa svakim. Čuo sam da im ne igra nekoliko igrača i sigurno da je to za nas dobro, ali imamo i mi problema.

Ni danas nije moglo bez problema, jer je Nikola Vukčević šepajući napustio teren tokom treninga.

– Mislim da treba rasterećeno da uđemo u meč, jer ukoliko budemo ušli sa moranjem i imperativom pobjede mogao bi da bude samo kontraefekat. Moramo da budemo mirni i da tražimo rezultat, ali naravno ne glavom bez obzira, zaključio je Jovetić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve