Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Jovetić: Imamo šanse protiv Engleza

Crna Gora sanja plasman na veliko takmičenje i svi vjeruju da bi ove kvalifikacije mogle da budu završene uspješno za naš nacionalni tim

Iako večeras zbog povrede neće moći da pomogne reprezentaciji, Stevan Jovetić vjeruje u dobru partiju “sokolova” protiv Engleske i da naš tim ima šansu u toj utakmici.

Crna Gora sanja plasman na veliko takmičenje i svi vjeruju da bi ove kvalifikacije mogle da budu završene uspješno za naš nacionalni tim.

“San Crne Gore je da se plasira na veliko takmičenje i uvijek vjerujemo da možemo da napravimo dobar rezultat. Ali, ne treba pričati unaprijed, ne treba puno obećavati, naročito ne prijetiti velikim timovima kao što je Engleska. Siguran sam, ipak, da imamo šansu. Idemo utakmicu po utakmicu”, rekao je Jovetić za “San”.

Fudbaler Monaka odlično se sjeća duela sa Englezima odigranih u prethodnim ciklusima za Mundijal, odnosno prvenstvo Evrope.

U dva meča pod Goricom, “sokolovi” su ostali neporaženi.

“Bili su to nezaboravni dueli za nas. Prvu utakmicu nisam igrao zbog povrede, kada je bilo 0:0 na “Vembliju”, a drago mi je što sam učestvovao u dva remija na našem stadionu. Oba su bila nezaboravna, posebno prvi kada smo izjednačili u posljednjem minutu i tim bodom se plasirali u baraž za Evropsko prvenstvo. Engleska je tada osigurala direktan plasman na kontinentalni šampionat i svi su bili zadovoljni”, dodao je Stevan Jovetić.

Crna Gora i Engleska igraće večeras od 20:45.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve