Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Jovanović: Očekujem reakciju, vjerujem u pobjedu

Utakmica između Budućnost i Šljonska na programu je 18. januara sa početkom u 18 časova i 30 minuta

Košarkaši Budućnosti Voli arhivirali su poraz od Zvezde u derbiju 15. kola ABA lige, a misli usmjerili ka duelu protiv Šljonska u 11. kolu Eurokupa.

Podgoričani imaju skor 6-4 u evropskom takmičenju. Šljonsk se nalazi na začelju tabele.

„Očekuje nas jako zahtjevan rival bez obzira na njihov plasman na tabeli. Radi se o ekipi koja je pokrivena na svim pozicijama, koja je dominantna u šampionatu Poljske koje je sve jače i jače iz godine. U pitanju je ekipa koja je u prethodnoj rundi poražena u neizvjesnoj završnici od Gran Kanarije“, naglasio je Vladimir Jovanović trener Budućnosti, pa nastavio:

„U prvom meču, u gostima, odigrali smo meč na izuzetno visokom nivou, pa smo stigli do ubjedljive pobjede. Sada očekujem reakciju poslije poraza od Zvezde, a na putu ka dragocjenom trijumfu u borbi za što bolju poziciju pred nokaut fazu takmičenja u Eurokupu, moraćemo da odigramo na izuzetno visokom nivou u oba smjera. Svjestan sam da je ekipa istrošena poslije duela sa Zvezdom, ali očekujem da po ko zna koji put ove sezone pokaže karakter, da se agresivnom odbranom, uz mnogo energije vrati na pobjednički kolosjek“.

Utakmica između Budućnost i Šljonska na programu je 18. januara sa početkom u 18 časova i 30 minuta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve