Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Jovanka Radičević nakon oproštajnog meča: Neću se predomisliti, zahvaljujem se čitavoj Crnoj Gori

Iako je i dalje na vrhunskom nivou i pravi ozbiljnu razliku na terenu, Radičević je nakon spektakla sa Poljskom potvrdila odluku da je vrijeme da se povuče

Oproštaj u velikom stilu – Jovanka Radičević večeras je protiv Poljske odigrala posljednji meč u dresu reprezentacije na domaćem terenu.

Blistala je 36-godišnjakinja u trećoj rundi uvodne faze kontinentalnog šampionata. Postigla je 12 golova, zasluženo ponijela priznanje za igračicu utakmicu i dobila ovacije prepune Morače.

Emocije su preplavile našu najveću dvoranu, a Jovanka ni ovoga puta nije mogla da zadrži suze.

Iako je i dalje na vrhunskom nivou i pravi ozbiljnu razliku na terenu, Radičević je nakon spektakla sa Poljskom potvrdila odluku da je vrijeme da se povuče…

“Nisam se predomislila. Nije bilo lako da donesem konačnu odluku, razmišljala sam puno. Prosto, svaki sportista uđe u zrele godine i tada počinje da misli o nekim bitnijim stvarima”, rekla je Jovanka za RTCG i nastavila:

“Bio je ovo pretežak dan, ali sam ponosna na sebe. Trudila sam se da prije i za vrijeme meča suzbijem emocije, sada mogu da ih pustim. Uvijek ponavljam: sveto je ono pred čime drhtiš, a čemu se diviš. To je za mene ovaj dres”.

Ovo nije Jovankin definitivni kraj u reprezentaciji, štaviše prvenstvo se tek zahuktalo.

“Lavice” putuju u Skoplje sa četiri boda i lijepom šansom da u konkurenciji Francuske, Holandije i Rumunije osiguraju mjesto u polufinalu i budu učesnice završnog vikena u Ljubljani.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve