Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Još Evropsko, pa kraj reprezentativne karijere

''Svi težimo lijepim stvarima i momentima, a neko sam ko sluša srce za sve odluke koje donosi. Mirna sam, jer zaista želim da se posvetim drugim stvarima, zato je došao ovaj momenat, da to bude sada''

Tešku, ali očekivanu odluku donijela je Jovanka Radičević – sjajno krilo će se na Evropskom prvenstvu oprosititi od dresa sa državnim grbom.

U istoriju odlazi kao najbolji strijelac “lavica” i igračica sa najviše nastupa.

“Odluku nisam donijela preko noći. Svi težimo lijepim stvarima i momentima, a neko sam ko sluša srce za sve odluke koje donosi. Mirna sam, jer zaista želim da se posvetim drugim stvarima, zato je došao ovaj momenat, da to bude sada”, rekla je Radičevićeva i dodala:

“Mnogi se pitaju zašto se sada opraštam. Jesam na vrhunskom nivou, ali volim da me takvu zapamte. Znam da sam godinama u vrhu, dajem sebe 100 odsto svakom treningu i utakmici, ovo što doživljavam sa nacionalnim timom je emocija najjača, želim tu emociju da proslavim sa porodicom i navijačima”.

Crna Gora nastup na EP otvara sjutra utakmicom protiv Španije, a ostali rivali u grupi su Poljska i Njemačka.

“Težimo ka Ljubljani, to je san svih. Zamolila bih navijače da nam budu osmi igrač i da pošaljemo sliku svijetu kako je to u Crnoj Gori, kako se voli svoja zemlja”, poručilo je 36-godišnje desno krilo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve