Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Jokić zatrpao koš Portlanda, Batler donio brejk Siksersima u Torontu! (VIDEO)

Jokić u Denveru i Batler u Fildelfiji najzasluniji za pobjede svojih timova

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Portland u Pepsi centru 121:113 u prvom meču polufinala Zapadne konferencije NBA lige.

Foto: NBC Sport

Sjajnu partiju u pobjedničkom timu pružio je srpski centar Nikola Jokič koji je meč završio sa 37 poena, devet skokova, šest asistencija, tri ukradene lopte i po dvije blokade i izgubljene lopte za 41 minut na terenu.

Veliku pomoć jokić je imao u Džamalu Mareju koji je postigao 23 poena, dok je Pol Milsap imao 19.

U poraženoj ekipi istakao se sjajni Demijan Lilard sa 39 poena, tri skoka i po šest asistencija i izgubljenih lopti, a dobru partiju pružio je i Enes Kanter postigavši 26 poena.

Druga utakmica je 2. maja u 3 časa takođe u Denveru.

Filadelfija je napravila brejk u drugoj utakmici polufinala Istoka i savladala Toronto Reptorse 94:89 i poravnala rezultat na 1:1.

Siksersi su odigrali znatno bolje nego u prvoj utakmici i bili bolji rival većim dijelom, a do pobjede ih je vodio sjajni Džimi Batler postigavši 30 poena, 11 skokova i pet asistencija. Dobar učinak imao je i Džejms Enis koji je postigao 13 poena.

Kod Reptorsa najbolji je bio Demijan Lilard sa 35 poena, sdam skokova i šest asistencija, a Paskal Siakam je dodao 21 poen.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve