Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Jezero želi da sruši i Podgoricu

Jezero je ušlo u dobar ritam nakon što je osvojilo osam bodova iz posljednje četiri utakmice. U tom nizu Plavljani nijesu primili gol, što je znak da se ekipa stabilizovala na planu igre

Jezero je ušlo u dobar ritam nakon što je osvojilo osam bodova iz posljednje četiri utakmice. U tom nizu Plavljani nijesu primili gol, što je znak da se ekipa stabilizovala na planu igre.

Izabranici Milije Savovića vide luku spasa, a tom cilju mogu da se približe ukoliko danas u Beranama savladaju Podgoricu.

– Pobijedili smo skoro sve ekipe iz lige, ali do sada nijesmo nijednom Podgoricu. Bilo bi lijepo da to uradimo ovoga puta, pogotovo što su nam bodovi neophodni za bijeg iz zone baraža – rekao je Savović, koji nastavlja:

– I u tim prethodnim međusobnim duelima nijesmo bili lošiji, ali falilo je i sreće da uradimo više. Trenutno smo u dobroj formi, igramo onako kako želimo i vjerujem da ćemo to nastaviti u današnjem susretu. Podgorica je dobra, brza ekipa, ali računam da možemo do pobjede koja bi mnogo znalčila – ističe kormilar Jezera.

Podgorica je slavila četiri puta u posljednjih pet mečeva u Telekeom 1. CFL, a rezultat se odrazio na tabelu – Lješkopoljci su četvrti, sa samo dva boda minusa u odnosu na zonu Evrope.

– Jezero igra dobro, pokazuju to i rezultati, tokom cijele sezone su jako neugodni. Ovo je veoma teško gostovanje. Jezero je znalo da iznenadi i timove iz vrha, ima čvrstu odbranu, igraju jako disiciplinovano i teško je probiti taj blok. Bodom u Nikšicu pokazali su da ne odustaju od borbe da pobjegnu od baraža, tako da će biti silno motivisani. Ali, i mi imamo svoju računicu. Svjesni smo koliko nam znaći ovaj meč, koliko bi nam pomogli bodovi iz ovog duela. Uveliko se spremamo za Plavljane. Moramo biti oprezni, ali se nadam da možemo do pozitivnog rezultata – rekao je vezista Jovan Vujović.

Meč u Beranama počeće u 15 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve