Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Jezero zadovoljno nakon pobjede nad Zetom: Živi nada u opstanak bez baraža

Plavljani su savladali Zetu, rivala kojeg jure na tabeli, a od kojeg sada imaju šest bodova manje i utakmicu zaostatka

Fudbaleri Jezera sačuvali su realnu nadu u opstanak bez baraža nakon velikog iznenađenja na ”Trešnjici”.

Plavljani su savladali Zetu, rivala kojeg jure na tabeli, a od kojeg sada imaju šest bodova manje i utakmicu zaostatka.

– Vratilo nam se samopouzdanje i raspoloženje nakon uspjeha u Golubovcima. To nam je bila posljednja šansa da bez doigravanja ostanemo u ligi. Svi u to vjerujemo, rekao je Radoš Dedić, koji nastavlja:

– Odigrali smo dobru utakmicu na ”Trešnjici”. Nijesmo dozvolili rivalu da nam stvara situacije pred našim golom, s tim što smo imali šanse da oni promaše penal. Kontrolisali smo stvari na terenu, dali gol i pokazali da znamo da odigramo na rezultat. Mnogo važan trenutak, ali moramo da nastavimo u tom ritmu. Pobjeda nad Zetom imaće pravu težinu samo ako u subotu ostvarimo pozitivan epilog protiv Dečića u Beranama, dodao je štoper ekipe koja je osma na tabeli.

Jezero je u posljednja dva meča skrivilo tri penala. Dva protiv Rudara su izabranike Milije Savovića koštala poraza pod Golubinjom, dok jedanaesterac za domaćina na ,,Trešnjici“ nije iskoristio Vasko Kalezić.

– Napravili smo neobjašnjive greške protiv Rudara, koji je realizovao dva penala. Jeftino smo skrivili i jedanaesterac u prošlom meču, ali nijesmo kažnjeni. Moramo da povedemo računa o tome. Ne smiju da nam se dešavaju takve stvari. Ušli smo u finiš prvenstva kada je svaki bod veliki. Nećemo ništa kalkulisati. Ko god da je rival, gdje god da igramo, nastojaćemo da pobjeđujemo, ističe Dedić.

Plavljani u subotu dočekuju Dečić na gradskom stadionu u Beranama.

– Dečić zaslužuje svaki respekt. Pružaju odlične partije, na diobi su drugog mjesta i sigurno je da će protiv nas tražiti novu pobjedu. Mi gledamo sebe. Spremni smo i uradićemo sve da upišemo trijumf. To je za nas imperativ, naglašava snažni defanzivac.

Posljednja četiri duela Jezera i Dečića završena su bez golova.

– Posljednji naši mečevi bili su tvrdi, nije bilo pogodaka… Uvjeren sam da će ih biti u subotu. Rival neka ostane na nuli, a mi da postignemo makar jedan gol, zaključio je Dedić, centralni defanzivac tima sa sjevera.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve