Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Jezero počelo pripreme: Plavljani kreću u novi izazov

Plavljani će u početku raditi na svom terenu, a onda je planirano da glavnu fazu priprema odrade u Kolašinu ili Mojkovcu, dok će već u srijedu imati prvu provjeru protiv Adrije

Jezero je prije tri godine bilo ne rubu propasti, ali je u Igalu u posljednjem kolu uspjelo da se izvuče i izbjegne ispadanje iz Druge lige. Plavljani su zatim kroz baraž uspjeli da se domognu elite, a onda minule sezone, mimo očekivanja, budu daleko od borbe za spas i na kraju osvoje peto mjesto.

Međutim, nakon sezone za pamćenje Jezero je doživjelo dosta promjena u timu – nakon odlaska trenera Milije Savović, kormilo tima preuzeo je Mladen Lambulić. Doskorašnji trener Jedinstva obavio je prozivku igrača, čime je Jezero krenulo u novu misiju i veliko spremanje za novu sezonu.

Nakon što su otišli Ilija Radunović, Marko Matanović i Božo Osmajlić, još nije definisan status dva veoma bitna igrača iz prethodne sezone. Meldin Drešković čeka inostrani angažman, dok Ndue Mujeci nije ni bio na prozivci, jer je takođe blizu novog angažmana. Osim njih na prvom treningu nije bilo ni povrijeđenog Radoša Dedića, dok su od novajlija opremu zadužili Miljan Vlaisaljević, Matija Račić, Srđan Bošković, Mirza Đurđević i Veljko Radenović.

Plavljani će u početku raditi na svom terenu, a onda je planirano da glavnu fazu priprema odrade u Kolašinu ili Mojkovcu, dok će već u srijedu imati prvu provjeru protiv Adrije.

Kako je saopštio Nihad Canović, predsjednik Opštine Plav, Jezero će naredne sezone prvenstvene mečeve igrati u Beranama ili Bijelom Polju…

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve