Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Jesu li ”sokoli” skupo platili pobjedu na Gibraltaru

Pitanje je, da li je trijumf skupo plaćen, jer su “hrabri sokoli” iz utakmice izašli sa povrijeđenim Stefanom Mugošom, te Aleksandrom Šćekićem i rovitim Žarkom Tomašević. A do utakmice sa Norveškom, koja je presudna kada su u pitanju šanse za plasman na Mundijal, ostala su samo dva dana (ponedjeljak u Oslu od 20.45)

Pobjeda rezultatom 3:0, rutinska igra protiv Gibraltara, ali i povrede – nije baš sve tako bilo idealno sinoć protiv autsajdera, koji je kao i u Podgorici bio spreman da, ako ništa drugo, odigra oštro, na momente i pregrubo.

Zato je je pitanje, da li je trijumf skupo plaćen, jer su ”hrabri sokoli” iz utakmice izašli sa povrijeđenim Stefanom Mugošom, te Aleksandrom Šćekićem i rovitim Žarkom Tomašević.

A do utakmice sa Norveškom, koja je presudna kada su u pitanju šanse za plasman na Mundijal, ostala su samo dva dana (ponedjeljak u Oslu od 20.45).

– Ostali smo bez Mugoše, upitan je i Šćekić, a Tomašević takođe osjeća posljedice sintetičke podloge, rekao je selektor Miodrag Radulović.

Ima, međutim, i dobrih vijesti:

– Stevan Jovetić je spreman, nismo htjeli da rizikujemo zbog podloge. Vjerovali smo da možemo i bez njega da dobijemo. Sačuvali smo i Nikolu Vukčevića, ušao je 20 minuta da bi osjetio igru, jer je malo bio na terenu u posljednje vrijeme, istakao je Radulović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve