Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Jeremić: Serija trojki Budućnosti prelomila utakmicu

Plavi su u ''Morači'' slavili 97:88 i poveli 1:0 u seriji koja se igra na dvije pobjede

Serija trojki Budućnosti u završnici treće i tokom posljednje četvrtine, odlučila je prvi meč polufinala ABA lige, smatra bek Mornara Marko Jeremić.

”Plavi” su u ”Morači” slavili 97:88 i poveli 1:0 u seriji koja se igra na dvije pobjede.

– Većim dijelom meča smo bili na željenom nivou u oba pravca. Utakmica je bila izuzetno kvalitetna, imali smo prednost od pet poena sredinom trećeg kvartala, ali je uslijedio pad kada je igra u napadu u pitanju, a Budućnost je to kaznila. Podgoričani su ubacili osam trojki u završnici treće i tokom četvrte dionice, ali su svi šutevi bili iz jako teških pozicija, preko ruke. S druge strane, mi smo promašivali iz situacija iz kojih uglavnom pogađamo, pa je meč završen onako, kako nismo željeli, rekao je Jeremić za Sport Klub.

Mornar će priliku da se vrati u seriju imati u petak u Baru.

– Nismo klonuli duhom, naprotiv. Odlučni smo u namjeri da u revanšu odigramo još bolje, kvalitetnije i agresivnije. Daćemo sve od sebe da stignemo do majstorice u Podgorici. Kao i svi u timu, vjerujem da možemo do pobjede,kojom bi seriju vratili u glavni grad Crne Gore, gdje bi nastojali da iskoristimo veliki pritisak i imperativ pod kojim bi bili igrači Budućnosti, da stignemo do finala i prilike da se borimo za trofej, zaključio je Jeremić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve