Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Jedva čeka nastavak: Marko Todorović uskoro na terenu

Od kraja januara Marko je boravio u Crnoj Gori, odigrao i dva meča za nacionalni tim u kvalifikacijama za Eurobasket u februaru. Nakon duže pauze, na treningu Tijanđin Pajonirsa dobiće priliku za rad krajem sedmice

Marko Todorović, centar naše reprezentacije, sa nestrpljenjem iščekuje nastavak kineske CBL lige, 15. aprila.

Todorović, Foto: FIBA

Podgoričanin je već stigao u Kinu, gdje je trenutno u izolaciji, što je procedura koju treba da prođu svi strani igrači koji su povratnici u šampionat.

Od kraja januara Marko je boravio u Crnoj Gori, odigrao i dva meča za nacionalni tim u kvalifikacijama za Eurobasket u februaru. Nakon duže pauze, na treningu Tijanđin Pajonirsa dobiće priliku za rad krajem sedmice.

“Pridržavam se svega onoga Što su medicinski stručnjaci kazali da treba da radimo, uz upute iz kluba. U svakodnevnoj sam komunikaciji sa čelnicima Tijanđina. Još tri dana treba da budem u izolaciji, a nakon toga slijede detaljni ljekarski pregledi”, rekao je Marko.

Zaželio se košarke, a sa optimizmom gleda na naredni period. Kina je riješila problem sa epidemijom korona virusa u toj zemlji, jedini registrovani slučajevi sada su stranci koji dolaze u zemlju.

“Vjerujem da neću imati probleme na medicinskim pregledima, jer u ovom periodu od kada sam u izolaciji nijesam imao bilo kakve tegobe. Slijede treninzi, pa start lige 15. aprila. Kina je uspjela da se izbori sa virusom i treba pratiti na koji način su oni to uspjeli”, dodao je Marko.

Todorović ove sezone bilježi 22,7 poena i 13,1 skok po meču, uz 3,5 asistencija i 1,7 ukradenih lopti u prosjeku, na 24 meča CBA lige.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve