Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Jedinstvo čeka favorita: Dečić poslije eliminacije Budućnosti želi dobar rezultat i u prvenstvu

Tuzani su danas u obavezi da to dokažu i u Bijelom Polju, gdje će se boriti protiv Jedinstva kako bi sačuvali mjesto u vrhu

Jedinstvo je nedavno upisalo prvu pobjedu u ligi, a nakon toga ostvarili još jednu za prolaz u Kupu.

Sve u svemu Bjelopoljci u pozitivnom raspoloženju danas dočekuju Dečić.

“Oni su po imenima najkvalitetniji tim u ligi, ali dolaze nam nakon dva vezana poraza u prvenstvu. Rehabilitovali su se poslije pobjede protiv Budućnosti u Kupu. Dečić je favorit, ali želimo da odigramo borbeno, disciplinovano, organizovano… Domaćini smo i očekujemo makar bod. Sve preko toga bio bi ogroman uspjeh”, kazao je trener Vuko Bogavac.

Dečić je nakon dva poraza u prvenstvu uspio da eliminiše Budućnost u Kupu, čime je najavio da nije u krizi i da definitivno ima moć. Ipak, Tuzani su danas u obavezi da to dokažu i u Bijelom Polju, gdje će se boriti protiv Jedinstva kako bi sačuvali mjesto u vrhu.

Dva vezana poraza i čak sedam primljenih golova u dva meča pokvarili su utisak sa starta, ali je uspjeh u reprizi finala Kupa protiv Budućnosti vratio osmijehe u taboru Tuzana. Ipak, jasno je da su u Bijelom Polju ambicije najveće.

“Nastavlja se naporan ritam, ali iako nije bilo vremena ni za slavlje, ni za odmor nakon meča u Kupu, spremni smo za novi izazov. Jedinstvo je pokazalo da je neugodno, da igra izuzetno čvrsto, tako da neće biti lako, ali nastojaćemo da pokažemo da smo bolji”, objasnio je pouzdani defanzivac Dečića Igor Ćuković.

Utakmica na Gradskom stadionu u Bijelom Polju zakazana je za 18 sati.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve