Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Jauković uskoro u Brestu: Nadam se da će test biti negativan, da mogu da pakujem kofere

Crnogorska reprezentativka od ove sezone je članica francuske ekipe koja je prije desetak dana počela pripreme za obaveze u domaćem prvenstvu i za Ligu šampiona

Prvu brigu je prebrodila, Đurđina Jauković dobila je francusku vizu. U četvrtak će uraditi testiranje na korona virus, biće potrebno malo vremena da sačeka na rezultat, a ako test bude negativan krajem ove ili početkom naredne sedmice priključiće se pripremama Bresta.

Jauković, Foto: ŽRK Budućnost

Crnogorska reprezentativka od ove sezone je članica francuske ekipe koja je prije desetak dana počela pripreme za obaveze u domaćem prvenstvu i za Ligu šampiona.

“Viza je stigla, samo još da je preuzmem. Nadam se da će i test biti negativan, a onda mogu da pakujem kofere. Odužilo se sve ovo, jedva čekam da se priključim ekipi”, kazala je Jauković.

Naša reprezentativka će sa Brestom, voljom žrijeba, dva puta u grupnoj fazi elitnog takmičenja igrati protiv bivšeg kluba Budućnosti.

Prije starta LŠ sa Brestom će u Đer na nekoliko dana priprema sa šampionom, a po povratku su planirane prijateljske utakmice sa nekim francuskim ekipama.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve