Četvrtak, 9 Februara, 2023
Rubrika:

Janović čestitao stonoteniserima

Ministar sporta i mladih Nikola Janović, čestitao je stonoteniserima Filipu Radoviću, Dejanu Bašanoviću i Luki Bakiću kao i stručnom štabu i rukovodstvu Paraolimpijskog komiteta osvajanje bronzane medalje u ekipnoj konkurenciji na Evropskom seniorskom prvenstvu za osobe sa invaliditetom koje je održano u Helsingborgu

Ministar sporta i mladih Nikola Janović, čestitao je stonoteniserima Filipu Radoviću, Dejanu Bašanoviću i Luki Bakiću kao i stručnom štabu i rukovodstvu Paraolimpijskog komiteta osvajanje bronzane medalje u ekipnoj konkurenciji na Evropskom seniorskom prvenstvu za osobe sa invaliditetom koje je održano u Helsingborgu.

Nikola Janović
“Dragi naši paraolimpijci, ponovo ste nas sve učinili ponosnim. Nakon Filipovog srebrnog odličja u pojedinačnoj konkurenciji, obradovali ste nas i bronzanom medaljom u ekipnoj konkurenciji, prvoj u istoriji crnogorskog paraolimpizma, cime ste iznova dokazali naš potencijal u ovom sportu. Država će nastaviti da snažno podržava razvoj paraolimpijskog sporta koji smo još od formiranja Ministarstva sporta i mladih svrstali visoko u našoj agendi”, poručio je Janović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve