Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Janković bez komentara o suđenju, ali siguran da je Dečić bio bolji

Svima je jasno da je Dečić ove sezone mnogo jači, ozbiljniji, kvalitetniji, da je ovo tim koji može da igra sa svima i koji ima pojedince koji prave razliku

Dečić drugu godinu zaredom sezonu završava sa istim učinkom – treće mjesto, plasman u prvo kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, te poraz u finalu Kupa. Međutim, ovaj Dečić i prošlosezonski definitivno su dva svijeta.

Svima je jasno da je Dečić ove sezone mnogo jači, ozbiljniji, kvalitetniji, da je ovo tim koji može da igra sa svima i koji ima pojedince koji prave razliku. Dokaz je i finale Kupa, gdje prije dvije noći Dečić nije bio lak zalogaj za Budućnost, kao prošle godine, već je bio konkretniji, imao više prilika, ostavio utisak da je s razlogom sanjao prvi trofej.

“Sigurno da su pomiješane emocije, ali siguran sam da su ljubitelji fudbala mogli da vide jedan dobar Dečić, jedan pravi pristup mojih igrača, bez obzira na sve okolnosti, djelovali smo izuzetno, bili na dobrom nivou. Bili smo kreativni, nijesmo igrali dekadentan fudbal, čak smo imali mnogo veći broj pozitivnih situacija tokom meča. Ali, prihvatamo okolnosti u kojima radimo”, prokomentarisao je Vladimir Janković za Pobjedu, koji i nakon (ne)prespavane noći nije bio ,,hladan“ zbog sudijskih odluka.

Činjenica je da je Nikola Dabanović u nekoliko navrata izazvao veliki revolt kod pristalica Dečića, klupe Tuzana, što zbog nedosuđenog faula nad Bećirajem, situacije nad Janketićem, ofsajd pozicije…

“Nije moje da komentarišem suđenje. Poznato je da je suđenje dio ambijenta koji kreira organizacija, odnosno Fudbalski savez, ako je ono bolje, sigurno se to osjeti i na međunarodnoj sceni kada ekipe igraju. Svi imaju pravo na mišljenje ili komentar, ali to je u domenu Saveza, tako da želim da radim isključivo svoj posao”, nastojao je Janković da bude dosljedan i kao i uvijek maksimalno korektan u izjavama, mada je bilo jasno da su i njega, kao i mnoge u Dečiću pogodile određene sudijske odluke.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve