Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Jak ritam Kotorana

Kotorani su odigrali i dva pripremna meča Bokelj je izgubio u Nikšiću od Sutjeske 1:0, dok je bio bolji od Adrie u Radanovićima 4:2

Drugi dio sezone u Drugoj ligi startuje tek prve sedmice marta, ali i pored toga fudbaleri Bokelja uveliko se spremaju za nove izazove, gdje će pokušati da drugi put u tri godine budu u trci za Prvu ligu.

Kotorani su odigrali i dva pripremna meča Bokelj je izgubio u Nikšiću od Sutjeske 1:0, dok je bio bolji od Adrie u Radanovićima 4:2.

– Najvažnije je da smo krenuli, ne samo sa utakmicama, nego i sa treninzima. Imamo određenih problema trenutno u Kotoru, pa treniramo u Radanovićima. Ali i pored toga radimo dobro i ono što se pokazalo u prva dva kontrolna meća daje dobru nadu. Protiv Sutjeske i Adrie igrali smo na različitim podlogama, travnatoj i vještačkoj, i najvažnije je da se niko nije povrijedio, objasnio je trener Kotorana Slavoljub Bubanja.

Bokelj je protiv lidera Prve lige ostavio dobar utisak, iako se pojačanja tek očekuju u Kotoru.

– Nije lijepo izgubiti, ali ono što smo protiv Sutjeske tražili to smo i dobili, prijatno su me iznenadili mladi igrači u oba duela. Ali, nastavljamo sa jakim radom, tek sada slijedi najvažnija faza sumirao je utiske nakon duela u gradu pod Trebjesom, trener Kotorana Slavoljub Bubanja.

Kotorani već u ponedjeljak igraju protiv Petrovca, a dva dana kasnije očekuje ih provjera protiv Jezera.

– Tokom februara biće pravi rad, zasada nema pojačanja, ali sve ide kako sam i zamislio, bitno je da nam se vrate igrači koji su dugo bili van terena. Vjerujem da ćemo uspjeti da napravimo ono što želimo i da ćemo u drugom dijelu sezone biti bolji, podvukao je Bubanja.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve