Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Jaja Ture: Igrao sam protiv najboljih igrača svijeta, Matić je bio najkomplikovaniji

Ostali i nijesu bili tako teški jer sam pred utakmice gledao njihove igre i tražio slabosti

Iskusni vezista Jaja Ture trenutno se nalazi u Kini gdje nastupa za ekipu Hungaija.

Foto: Metro.co.uk

On je u Kini oduševio igrama za Hungai koji je uveo u prvu ligu, ali je u posljednjem kolu nakon samo deset sekundi meča dobio direktan crveni karton zbog udaranja protivničkog igrača, te se tako sigurno oprostio od nastupa za ovaj klub.

Ture ima ugovor do kraja ove godine, a u januaru će gotovo sigurno ponovo tražiti novi angažman. Trenutno nekadašnji vezissta Mančester sitija uživa u odmoru, pa je odlučio da doputuje u Englesku kako bi posjetio svoje prijatelje.

Ovaj 36-godišnji fudbaler je dao intervju za engleski “Times” u kojem je pričao o svojoj karijeri. Jedno od pitanja bilo je da Turea izabere najtežeg protivnika protiv kojeg je igrao, a svojim odgovorom je uspio sve da iznenadi.

“Igrao sam protiv najboljih igrača svijeta. Nekako je Nemanja Matić bio najkomplikovaniji. Nije brz, ali je itekako pametan i jak. Ostali i nijesu bili tako teški jer sam pred utakmice gledao njihove igre i tražio slabosti. Ali, susret s Matićem me baš iznenadio jer nijesam očekivao da je tako teško igrati protiv njega”, rekao je Toure.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve