Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Jadran ugostio vaterpoliste Dalasa na Škveru

Mladi vaterpolisti iz Amerike tenirali su sa Jadranašima 2007. godište, koje predvodi trener Dušan Ivanovski, a došli su u pratnji legendarnog vaterpoliste Crne Gore Veljka Uskokovića

Plivački vaterpolo klub Jadran Carine ugostio je vaterpolo ekipu iz Dalasa, iz savezne američke države Teksas, koji su bili u jednodnevnoj posjeti Herceg Novom. Ekipu je čine vaterpolisti iz tri kluba, te predstavlja svojevrsnu reprezentaciju grada.

Foto: Radiojadran.com

Mladi vaterpolisti iz Amerike tenirali su sa Jadranašima 2007. godište, koje predvodi trener Dušan Ivanovski, a došli su u pratnji legendarnog vaterpoliste Crne Gore Veljka Uskokovića. Ono što je najviše oduševilo igrače Dalasa, koji su došli u pratnji svojih roditelja, jeste istorija Jadrana Carine, bogata trofejna sala i uslovi za treniranje.

Direktor kluba, Miloš Mračević, poželio je dobrodošlicu gostima iz Amerike i predstavio im vaterpolo dostignuća Jadrana, kroz zanimljvu priču od postojanja kluba do danas. Sve je to na njih ostavilo utisak jer, kako su rekli, prvi put se susreću sa tradicijom vaterpola kakvu ima najtrofejniji crnogorski klub.

Mračević je upoznao ekipu Dalasa i sa načinom rada i takmičenja Jadranaša, kao i sa organizacijom kluba, a takođe im je uručio i poklone kluba. Iz Dalasa su naglasili da je posjeta Jadranu Carine veoma veliko i značjano iskustvo za njihove vaterpolo karijere.

“Ovo nam je nevjerovatno iskustvo, fantastično. Mislim da je Jadran Carine nešto što svaki sportista treba i želi da vidi. Kolekcija trofeja koju Jadran posjeduje je fantastična, kao i ljudi koji su nas primili. Veliko nam je zadovoljstvo da smo ovdje, na Škveru”, istakla je Tifani Melvin, tim menadžer.

Melvin je dodala da definitivno svako ko je dio vaterpola treba da posjeti Jadran, vidi i čuje sve ovo što su i oni.

“Uslovi za trening su sjajni, sve je uredno i čisto. Pogled sa tribina bazena i okruženja su prelijepi. Takođe, hrana i piće u Crnoj Goru su odlični. Ne može biti bolje od ovoga. Vjerujemo da će naša djeca imati priliku da opet dođu i posjete Jadran, kao i ostali klubovi”, kazala je Melvin.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve