Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Jadran predstavio novi tim: Pred nama izazovna sezona

"Vjerujem da će ovi momci i ove godine potvrditi svoj kvalitet i na najbolji način reprezentovati grad, klub i sportsku Crnu Goru”

Vaterpolo klub Jadran Carine iz Herceg Novog predstavio je ekipu za novu sezonu.

Foto: PVK Jadran

Trener Petar Radanović moći će da računa na 18 igrača za utakmice Regionalne lige, Lige Šampiona, domaćeg prvenstva i Kupa, a prosjek starosti prvog tima je 20 godina.

Predsjednik Jadrana Đuro Marić istakao je da je posebno zadovoljstvo što je Jadran predstavio ekipu koja je jedna od najmlađih ekipa u Evropi.

“Pred nama je izazovna sezona u svakom smislu, nastupamo na četiri fronta. Vjerujem da će ovi momci i ove godine potvrditi svoj kvalitet i na najbolji način reprezentovati grad, klub i sportsku Crnu Goru”, naglasio je Marić.

Zahvalio se svima onima koji pomažu Jadran, svim donatorima i sponzorima.

Direktor crnogorskog najtrofejnijeg kluba Miloš Mračević zahvalio se prisutnima i pozvao ih da 28. septembra dođu na Škver i bodre Jadran protiv Partizana, u drugom kolu Regionalne lige.”

Takmičarska sezona je počela i to na onaj pravi način, pobjedom u Splitu protiv imenjaka. Želim vam da u ovoj večeri svi zajedno uživamo, kao i u nastupajućoj sezoni“, poručio je Mračević.

Izvorcdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve