Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Iznenadna promjena na klupi: Ekipa odlično startovala, ali je Vukčević smijenjen

Podgorički stručnjak je u jesen 2019. godine prezeo kormilo pod Malim brdom. Spasio je ekipu ispadanja, bio nadomak Evrope, a prošle sezone, kada je stanje u klubu većim dijelom šampionata bilo teško, izborio opstanak preko baraža

Petrovac je osvojio 10 bodova nakon šest kola Telekom 1. CFL, ekipa je na diobi četvrtog mjesta, ali uprava sa tim očigledno nije zadovoljna.

Odluka rukovodstva kluba je promjena na klupi – Nenad Vukčević nije više trener ”nebo-plavih”.

Podgorički stručnjak je u jesen 2019. godine prezeo kormilo pod Malim brdom. Spasio je ekipu ispadanja, bio nadomak Evrope, a prošle sezone, kada je stanje u klubu većim dijelom šampionata bilo teško, izborio opstanak preko baraža.

Petrovac je sada imao najbolji početak lige u posljednjih nekoliko godina, ali Vukčeviću je uručen otkaz pred reprezentativnu pauzu nakon poraza od Iskre (4:1). Poslije utakmice koju nije ni vodio sa klupe, već bio na tribini zbog suspenzije od dva meča usljed isključenja protiv Rudara.

”Nebo-plavi” su ostvarili tri pobjede, remi i dva negativna epiloga, ali u naredne izazove krenuće sa novim kormilarom.

Klub sa crnogorskog primorja smijenio je bio Vukčevića i prošle godine, ali je poslije samo nekoliko dana postignut dogovor o nastavku saradnje.

Kraj nakon skoro dvije godine sada je definitivan.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve