Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Izborna sjupština KSCG: Peković mijenja Barovića

Peković je 26. aprila dobio jednoglasnu podršku Upravnog odbora da na mjestu predsjednika naslijedi Barovića, koji se povlači na polovini mandata, koji je započeo u januaru 2019. godine

Ako ne bude neočekivanih obrta, Nikola Peković će danas, na vanrednoj i Izbornoj skupštini, postati četvrti predsjednik Košarkaškog saveza Crne Gore u nezavisnoj državi, nakon Veselina Barovića (u dva mandata), Mila Đukanovića i Igora Lukšića.

Peković je 26. aprila dobio jednoglasnu podršku Upravnog odbora da na mjestu predsjednika naslijedi Barovića, koji se povlači na polovini mandata, koji je započeo u januaru 2019. godine.

Do 9. maja. do kada je bio rok, u KSCG nije pristigla nijedna druga kandidatura, pa je Peković jedini kandidat za novog prvog čovjeka KSCG.

Nakon što zvanično preuzme funkciju predsjednika, pred Pekovićem će prve obaveze u ulozi predsjednika biti Evropsko prvenstvo za košarkašice (od 17. do 27. juna u Francuskoj i Spaniji), te avgustovske prekvalifikacije košarkaša za Svjetsko prvenstvo.

Sjednica Skupštine KSCG se održava u hotelu “Hilton” u Podgorici, sa početkom u 13 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve