Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Ivović potvrdio: Zloković se oporavlja od koronavirusa

Zloković ima upalu pluća na oba plućna krila i zaražen je koronavirusom

Aleksandar Ivović, legenda crnogorskog i svjetskog vaterpola, prije dva dana razmijenio je nekoliko poruka sa još jednom legendom vodenog sporta – Borisom Zlokovićem koji je na intenzivnoj njezi u beogradskoj bolnici.

Zloković, Foto: Twitter/ Pro Recco

Zloković ima upalu pluća na oba plućna krila i zaražen je koronavirusom.

“Boris je moj veliki prijatelj, privatno smo jako dobri. Čuli smo se prije dva dana, razmijenili poruke. Veliki je borac, nema razloga da ne vjerujemo da će pobijedi i u ovoj borbi. Rekao mi je da je na terapije dobro odreagovao, ali još treba da prođe vremena da bi mogli da kažemo da je sve to prošlo. I ovim putem želim da mu pošaljem veliki pozdrav i da mu kažem da izdrži i da se bori. Nadam se da ćemo uskoro da se vidimo i da ćemo popričati i ovako, u četiri oka”, rekao je Ivović.

Boris je u mislima, svi su uz legendu.

Dobru energiju, najljepše želje nekadašnji vaterpolista dobija sa svih strana.

Upravo smo, zbog specifične situacije, sa Lekom na ovaj način počeli razgovor, koji smatra da je društvena odgovornost najvažnija u borbi sa virusom.

“Moramo da budemo disciplinovani, solidarni prema svemu onome što se dešava kod nas, u regionu i svijetu. Ne možemo da ostanemo imuni na informacije sa strane.”

Naš reprezentativac je posljednja dva mjeseca u treningu. Vaterpolo plivački savez Crne Gore obezbijedio je selektoru Vladimiru Gojkoviću i saradnicima da okupi praktično sve ono najbolje, od mlađeg do seniorskog uzrasta, što ima u Crnoj Gori.

– Kada odemo na bazen moramo da se usresredimo na naš posao i da zaboravimo na mnoge stvari, ali kada se vratimo kući jako je teško da se držimo po strani. Opet, čitamo novine, gledamo TV… Moramo, naravno, da budemo društveno odgovorni prema sebi i našim porodicama. Ne može niko da živi sam za sebe. Ali, eto, koliko toliko sport nam olakšava situaciju u toj mjeri da skrenemo misli kada smo u bazenu.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve