Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Ivović: Mislim da smo u boljoj plivačkoj formi od Grka

''Ajkule'' će pokušati da se revanširaju za poraz od istog rivala, nedavno u Svjetskoj ligi. Dvije lake pobjede nad Kanadom i Brazilom upisali su naši momci u prva dva kola

Aleksandar Ivović optimista je pred meč sa Grčkom, koji će odlučiti ko će sa prvog mjesta u grupi u četvrtfinale olimpijskog kvalifikacionog turnira u Roterdamu.

”Ajkule” će pokušati da se revanširaju za poraz od istog rivala, nedavno u Svjetskoj ligi.

– U kakvoj god da su formi, protiv Grka je nezgodno igrati. Dugo su zajedno, veoma su organizovani, većina ih je godinama unazad u Olimpijakosu, pa znaju šta mogu i kad mogu. Dobro su organizovani, strpljivi i ne iskaču iz sistema. Mislim da smo u boljoj plivačkoj formi od njih, pa bi možda mogli da ih umorimo ritmom i poremetimo im odbranu, koja je veoma dobra, posebno poziciona”, rekao je Ivović.

Dvije lake pobjede nad Kanadom i Brazilom upisali su naši momci u prva dva kola.

– Najbitnije je bilo da pobijedimo, osjetimo bazen, naviknemo se na ambijent… Probali smo neke varijacije u odbrani koje smo vježbali praktično od maja, od kada se spremamo za ovo, mada protiv ovakvih ekipa to često i nije moguće, jer one ne formiraju napad kao što rade one najjače”,dodao je Ivović.

Crna Gora će protiv Grčke igrati sjutra od 16 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve