Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Ivanović uoči Novog Zelanda: Obratiti pažnju na bekove

Iza “crvenih” je težak poraz od Grčke, ali još uvijek ništa nije izgubljeno. Slijede dva ključna meča za prolaz dalje, najprije duel protiv nezgodnog predstavnika Okeanije koja je na startu namučila Brazil

Brzi bekovi sa velikom slobodom u igri glavna su opasnost po crnogorsku košarkašku reprezentaciju u susretu sa Novim Zelandom, ocijenio je naš plejmejker Nikola Ivanović.

Ivanović, Foto: Cdm.me

Iza “crvenih” je težak poraz od Grčke, ali još uvijek ništa nije izgubljeno. Slijede dva ključna meča za prolaz dalje, najprije duel protiv nezgodnog predstavnika Okeanije koja je na startu namučila Brazil.

“Neprijatan poraz od Grka, igra je bila na nezadovoljavajućem nivou, katastrofalno smo djelovali u prvom poluvremenu. To treba zaboraviti, jer je pred nama jedna fizički zahtjevna utakmica sa mnogo trčanja. Njihovi napadi su brzi i moramo obratiti posebnu pažnju na bekove Novog Zelanda. Ti igrači imaju zeleno svijetlo da rade šta žele i šutiraju u svakom momentu”, rekao je Ivanović.

Kori i Taj Vebster su udarne igle Novog Zelanda.

“Kori je igrač koji probija prvu liniju. Međutim i ostali bekovi rade iste stvari, možda manje kvalitetnije, ali su opasna ekipa, specifična i vidjećemo kako će to izgledati sjutra”, zaključio je Ivanović.

Duel u Nanđingu počeće u 10 sati.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve